keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Alku taasen hankalaa

Minusta johtumattomista syistä (tai ehkä juuri minun takiani) yritän taas piilottaa blogini puun taakse, jonne ystäväni ovat tervetulleita koska tahansa.
Sen verran blogini muuttuu, että tulen puhumaan tai siis kirjoittamaan muistakin asioista kuin käsitöistä.  "Vanhoja" asioita on palautunut takaisin elämääni, joten täältä voi löytää aivan mitä vain.  Paitsi luontokuvia; sen homman annan hänelle joka sen osaa, siis Tarinalle  :D

  Olisin ehkä jo luovuttanut ellen olisi huomannut tämän viisaan intiaanin sanoja.

May The Power be With All of Us

5 kommenttia:

 1. Onnea uudelle blogillesi. Hienoa että jaksat jatkaa. Olen samaa mieltä, viisas intiaani. Jatkatko ollenkaan entisen blogisi pitoa? Vaikka, tulen kyllä lukijaksesi tännekin. Toivon sinulle ja blogillesi kaikkea hyvää. Ollaan yhteyksissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai siis ilmeisesti haluat ettei sinua löydä väärät ihmiset koska lukijaksesi ei voi liittyä. Ei, se mitään. Käyn täällä sitten muuten :)

   Poista
  2. Varmaan laitan jotain käsityökuvia vanhaan blogiin, mutta muuten olen vain täällä. Tämän asetukset on vielä ihan hukassa (minulta siis, tekniikan ihmelapsi ;D), mutta kunhan mä taas löydän kaiken tarvittavan niin kyllä lukijaksikin voi liittyä.
   Ja juu, tarkoitus on toimia kuten Salainen Agentti 86 ja Vaaleanpunainen Pantteri yhdessä, kaikki tietävät että se on olemassa mutta kukaan ei tiedä mistä sen löytää *virn*

   Poista
 2. Onnea uuteen blogiin.
  Enpä ensin meinannu hoksia kuka on kysymyksessä kun katsoin terveisesi blogistani.Olen vieläkin hieman ymmälläni sillä joku toinenkin luultavasti oli kävässyt anonyyminä vierailulla enkä osaa kääntää tekstiä.

  VastaaPoista
 3. Täällä puun takanahan piilotteleepi 007 ja se kukkahatullinen vaaleanpunainen agentti XD.
  Mukavaa, jotta jaksat sisukkaasti aloittaa uuden blogin.
  Taatusti tulen visiitille uudelleen.

  VastaaPoista