torstai 23. toukokuuta 2013

ON SILLÄ UNISET TASSUT....

Kissa syö ja nukkuu.  Näinhän sanotaan.  Kasipallo on vetänyt huippuun asti kummatkin kohdat.  Mä olin jo niin huolissani että oli pakko googlettaa että montako tuntia vuorokaudessa kissa yleensä nukkuu.  Riippuen iästä 13-20.
Just. 
Meillä menee lähemmäksi tuota 20 tuntia.

Aamulla kun mä nousen ylös, kissaa ei näy missään vaikka illalla nukahti mun viereeni.  Mä keittelen aamukahvia, ei ketään näkyvillä.  Jossain vaiheessa se ilmestyy vaatehuoneesta silmät sikkuralla; nälkä se ajaa kissankin ulos kolostaan.

Aamusyönnin jälkeen se ottaa muutaman nopeahkon askeleen kohti olohuonetta, kuuluu kops ja kissan vireys on lopahtanut olohuoneen kohdalle.
 Mitäs sitä tänään tekisi?  Ohhoijaa, onpas väsyttävä päivä.  Lattia tuntuu kovalta joten siirryn tästä omaan väljään laatikkooni.
Täällä se on hyvä ottaa aamupäikkärit.

Iltapäivän taidankin viettää tuossa isommassa laatikossa
Mmmmm, oliko jotain asiaakin?  Etkö tiedä että nukkuvaa kissaa ei saa herättää!
Raskaan päivän jälkeen onkin illalla mukavaa vetää itsensä välillä oikein kunnolla pitkäkseen
 Haloo, mulla on etuvalot päällä, joko me voitais mennä nukkumaan... Klo on jo nukkumaanmenoajan kohdalla
 
Tuolta se kömpii mun viereeni, laittaa päänsä mun tyynylle ja huokaisee tyytyväisenä: päivän paras hetki  <3
 

 

9 kommenttia:

 1. Kyllä nämä kisulit nukuvat aikas paljon ,meillä on 13 vuotias ja tuntuu että käy syömässä ja laatikollaan muun aikaa nukkuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla että jonkun muunkin kissa on ottanut elämäntavakseen nukkumisen :) Kai se on niin että mitä enemmän ikää näillekin tulee, sitä enemmän ne nukkuvat.
   -Bemu-

   Poista
 2. Hih, kuulostaa ihan Topilta talvella =) Kevään koittaessa nukkuminen kyllä vähenee aika lailla, Topi kun rakastaa ulkona hengailua. Siellä se painelee päivät pitkät aina, kun sää on suosiollinen. Toki välillä vedetään nokkaunet mieluiten auringossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnellinen Topi kun saa viettää aikaa ulkona <3. Mä olen joskus huolissani kun Teemu ei pääse ulos. Toisaalta se on nyt 4 vuotta ollut sisäkissana, ja mä luulen että jos nyt veisin sitä ulos niin se voisi stressata sitä, tuo kun kuitenkin on tosi arka... Voi kun osaisi tehdä nämä asiat oikein.
   -Bemu-

   Poista
 3. Ymmärrän hyvin nukkuvaa kissaa... Nukkuminen on KIVAA!!! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päätellen että mä olen nukkunut kanssa suurimman osan viikonloppua niin se tosiaan on kivaa :D :D
   -Bemu-

   Poista
 4. Kyllähän ne kissat tahtoo loikoilla untanmailla melko paljon ainakin meillä.
  Meilläkin toinen kissa ulkoilee melkopaljon ja sen minkä on sisällä niin melkeimpä nukkuu ne ajat.Poika ei ole omaa kissaansa päästänyt ulos kun tässä on tie niin vieressä ja se on tuotu meille vähän vanhempana niin ei osaa sillalailla varoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos on tie vieressä niin ei todellakaan kannata päästää ulos. Joskus voi sattua vahinko ja sitten on niitä idiootteja jotka tahallaan yrittävät ajaa kissan päälle :(
   Mietin että täytyisiköhän mä hankkia valvontakamera joka tallentaisi sen mitä tuo kissa mahtaa öisin tehdä ;))
   -Bemu-

   Poista
 5. Nukkuminen on kuin rahaa pankkiin laittais. ;o) 007 on muhkea kontto.
  Makoisia unia!

  VastaaPoista