keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Sny:n paketti ja toipumisen alkua

 Tämä ihana paketti saapui siis huhtikuun pakettina, mutta vasta nyt jaksoin kuvata sen.  Jälleen kerran - erittäin mieluisa ja kaunis paketti.  Fazerin sininen on jonnekin tuosta kuvasta häipynyt, kasipallo varmaan vei sen  ;)
 

 Että mä rakastan näitä Zauberballeja, ja osuvasti tätä mulla ei ole ollutkaan.  Olen kyllä katsellut että tuossa olisi juuri mun värit!  Ajatelmissa on joku Stephen Westin huivi.

Ja toipuminen.  Oli yksi karmeimmista ajoista joita takanani nyt on, siis kun puhutaan minun terveydestäni tai sen puuttumisesta.  Kaikki oli sekaisin kun täällä siirryttiin eReseptiin ja siinä kävi sitten niin että olin 2 viikkoa ilman sokerilääkkeitä.

Ensinnäkin lääkkeen lopetus yhtäkkiä ja sitten sen aloittaminen uudestaan.  Joinain päivinä oli hyvä että jaksoin nousta sängystä ylös hetkeksi, joinain päivinä oli hieman parempi olo.


 

Antti Heikkilä julisti jossain kirjoituksessaan tämän lääkkeen vaaralliseksi.  Perusteluna että tätä ei ole vielä tutkittu tarpeeksi, ja että tämä aiheuttaa haimatulehduksia ja jopa haimasyöpää.  No, onpa ainoa lääke joka minulle sopi, joten riskillä tässä sitten on pakko mennä.

Vapun vieton otimme Kasipallon kanssa rauhallisesti.  Laiskotellen kuin laiskiaiset
ja toivoen että tulisi pian lämmin! 

 

6 kommenttia:

 1. Hienon paketin oot saanu ja suklaalle käy monasti että ne katuaa ihmellisesti.
  Tuo lääke on ihan outo minulle sillä minulla on ne tavalllisimmat ja yleisimmät sokeri lääkkeet jotka on myös tehonneet ainakin vielä.
  Minä en ole vielä huolinut eReseptiä käyttööni kun sen uusiminenkin vie enemmän aikaa kun paperisen tosin senkin uusiminen vie nyt useamman päivän kuin ennen.Ennen eReseptin käyttöön ottoa sai paperi reseptin nopeasti jos sen jätti esm.apteekkiin uusittavaksi maanantaina ennen klo 14:toista niin tiistaina klo 15 jälkeen sai hakea lääkkeet.Näin tietokone aikaan siirryttäessä hidastuu kaikki ja sitä saa ihmetellä miksi niin käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle haettiin tosi kauan lääkettä kun ne tavallisimmat aiheuttivat vain lisää oireita. Tuo on muuten sopinut mutta tämä tilanne heitti kaiken sekaisin, ja Crohnin tauti ottaa aina itseensä kun sokeritasapaino heittelee.
   Täällä kestää kuulemma nykyisin 8 päivää (!!) lääkkeen uusiminen ja se maksaa 2 euroa. Jos on useampi eResepti niin sitten hinta on 4 euroa.
   Mulla kun on monta lääkettä käytössä niin saa nähdä koska ne menee sekaisin kaikki.

   Poista
 2. Upea paketti ja tosiaankin upean väristä lankaa.
  Suklaassa on ilmeisesti sellaisia haihtuvia ainesosia ja se katoaminen johtunee niistä.
  Minun kohdalla eReseptit ovat toimineet mallikkaasti. Tosin olen ilmoittanut itse reseptin loppumisesta en apteekin kautta.
  Ihastuttavaa toukokuun aalkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun täällä taas ei terkkarit toimi, tosin ei kai ne ilman lääkäreitä voi toimiakaan. Jos tänne joku lääkäri eksyy niin se joutuu tekemään monen lekurin työt. Apteekit onneksi taas pelaa mallikkaasti ;)
   Toukokuun alku tuntuu todella ihastuttavalta, aurinko paistaa ja linnut laulaa. Voiko sitä parempaa enää toivoakaan :)

   Poista
 3. Onnea uudelle blogille! Mukava, että tykkäsit paketistasi.
  Toivottavasti lääke auttaa eikä aiheuta harmia.
  Tsemppiä ja lämpimiä kelejä, toivoo sny50

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen tykännyt jokaisesta paketistani, sulla on hyvä maku ;D
   Lääke alkaa pikkuhiljaa auttamaan, vaikka aikasmoinen väsymys on vielä aamupäivisin päällä.
   Aurinko paistaa ja lupaus on jotta viikonloppuna on +15 - njam :)

   Poista