torstai 4. joulukuuta 2014

Varustautuminen, langat osa nro 1

Ei mihinkään, korostan, ei mihinkään valmistauduta niin etteikö ensimmäisenä hankita lankaa.
That's the Fact.
Joskus olen katsonut ohjelman jossa jenkit valmistautuvat maailmanloppuun;
ei ainoan ainoata lankakerää :-o
Mitä se sellainen varustautuminen on ?? Sen sijaan ne hölmöt raahaavat poteroihinsa varsinaisen asearsenaalin. Kyllä yksi kunnon terävä sukkapuikko ajaa isonkin porukan tiehensä kun oikein osaa huitoa.
Koska meillä täällä länsirannikolla on normaali talvikeli niin päädyin ohuempiin huivilankoihin, ei ihan fingering vahvuisiin, mutta ei mitään paksuja lankoja tänne.
Oli muuten harvinainen päivä eilen; ei satanut vettä.  Lämpöasteita oli about +5
 Casbah -lankaa limen värisenä ja sinivihreänä, Silkbloom Extra Finoa ja Langin ihanaakin ihanampaa Jawoll Magic -lankaa.
Ei mulla sen kummempaa suunnitelmaa ole näille langoille, kunhan oli nyt vain erittäin hyvä syy ostaa lisää lankaa :D
Huomioikaa musta kohta kuvan oikeassa laidassa; yarnguardian.

Lähinnä listallani on sukkia ja lapasia.  Kunnon sukat opettelin syksyn alussa kutomaan, ja pari kuukautta sitten tumput.  Niissäkin on tottumattomalla tarpeeksi tuhisemista. Jossain vaiheessa tuntui että ennemmin kudon ison huivin kuin sukan kantapään.

Tänään tuli tehtyä Lankamaailmaan sukkalankatilaus, jossa muuten vielä tänään - 4.12 - on sukkalangat tarjouksessa -20%.  Eli siis Gjestalin Maija ja Janne mm. Ensi viikolla täydentyy sukkalankavarasto.

Mitähän muuta tähän vielä pitäisi hankkia. Vaaka.  Käsivoidetta (aivan mielettömästi nimenomaan sukkalangat kuivattavat käsiä). No, kyllä mä aikaa myöten keksin kaikenlaisia tilpehöörejä joita on ihan pakko hankkia, kuten esim. kuntopyörä.  Ja miten se sitten liittyy tähän?  Ei niin mitenkään.  Tai no, saavat illalla jalat liikuntaa kun kädet on huitoneet päivän :D :D

Oikein toiveikasta torstaita <3

-Bemu
 

8 kommenttia:

 1. Kyllä sitä lankaa aina tarvitaan vaikka ei kaikille ole valmista suunitelmaakaan,kuntopyörän päällä polkiessa kudin käteen niin sukkaa valmistuu ja kunto kohenee.

  VastaaPoista
 2. Taitaisi tulla siitä sukasta putkisukka ;D

  VastaaPoista
 3. Olipa mukavaa kun olet taas kuvioissa mukana,monesti olen kurkannut mitä tänne kuuluu.
  Minä en ole ostanut muita kuin heijastavia lankoja joista olen pipoja ja tumppuja perheen lenkkeilijöille neulonut muuten olen vanhoja varastoja haaskata.
  Kuntopyörän päällä ei ole mukava neuloa sekin on tullut kokeiltua mutta haaveilen semmoisesta jossa on vain ne polkimet ja sillä voi aivan tavallisessa tuolissa istuen polkea pitäis vain löytää puoti joka niitä myy.

  VastaaPoista
 4. Oi kun mukavaa olla täällä taas :) Kesä ja syksy olivat kyllä todella raskaita tuon leikkauksen jälkeen mutta pikku hiljaa alkaa elämä taas voittaa.
  Kaikkea ihmeellistä sitä maailmasta löytyy niin luulisi löytyvän tuollainen polkurikin jostain ;D Mahtaisiko siinä polkeminen sujua samaan tahtiin kuin kutominen *virn

  VastaaPoista
 5. Juu-u junassa, kun kutoo niin ihan äkkiä ei viereinen paikka täyty. Luulevat jotta sukkaa kutoessa pitää tuikkia naapuria.
  Sama on virkkuukoukun kanssa. Ei sitä vieruskaverin sieraimeen tungeta koukkua ja balsamointiin ruveta kesken virkkauksen.
  Sukkelia puikkoja sekä lämpöisiä kantapäitä sukkiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ilmeisesti puikkoineni niin uhkaava ilmestys että esim sairaalan polilla odotellessani kun kudon niin joka suuntaan on iso välimatka :D :D Ja nuo sukkien kantapäät...*huokaus*

   Poista
 6. Kiitos kommentistasi. Nyt sitt taas löysin sun blogin, kadoksissa oli ku ehkä keväällä tai kesällä etsin.
  Oikein hyvää joulunodotusta Sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina, samoin sinulle oikein hyvää joulunodotusta :)

   Poista